Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/u57044/alldayon/wp-content/themes/ON/less/lessc.inc.php on line 749 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/u57044/alldayon/wp-content/themes/ON/less/lessc.inc.php on line 1860 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/u57044/alldayon/wp-content/themes/ON/less/lessc.inc.php on line 2519 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/u57044/alldayon/wp-content/themes/ON/less/lessc.inc.php on line 2573 All Day ON! -festivaali peruuntuu koronaviruksen aiheuttamien yleisötapahtumarajoitusten vuoksi – All Day ON!

All Day ON! -festivaali peruuntuu koronaviruksen aiheuttamien yleisötapahtumarajoitusten vuoksi

12.3.2020

Hallitus on tänään päättänyt, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Toimilla on tarkoitus estää ja hidastaa koronaviruksen leviämistä.

Päätöksen myötä myös toukokuun 8.-9. päiville kaavailtu All Day ON! -kevätfestivaali joudutaan valitettavasti perumaan.

Jo ostetut liput voi palauttaa Tikettiin. Kätevin tapa palauttaa liput Tikettiin on sähköposti. Ilmoita lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Tsemppiä kaikille kaikesta huolimatta! Pidetään huolta omasta hygieniasta ja toisten terveydestä. Toivottavasti päästään kesällä nauttimaan muista festivaaleista.

-All Day Agency