ALL DAY ON! -KEVÄTFESTIVAALIN ENSIMMÄISET ESIINTYJÄT NYT JULKI

26.11.2019

Nyt on! Julkistimme nimittäin ensimmäiset 11 esiintyjää ensi kevään All Day ON! 2020 -festivaalille.

Ensi kevään ON!:eilla päästään näkemään Pyhimyksen kesän festarishown ensiesitys, ahkerasti studiolla viihtyneiden Gasellien perinteinen kevätsynttärikeikka, viimeistään tuoreimmalla albumillaan diplomaattistatuksen lunastaneen Gettomasan kevään ainoa Helsingin keikka, debyyttialbuminsa talven mittaan julkaisevat Life ja Sofa, viime kesänä upean visuaalisen Elovena-ep:n julkaissut Yeboyah, kansainvälisen läpimurron kynnyksellä olevat Jesse Markin ja Detalji sekä uutta musiikkia keväällä julkaisevat pitkän linjan artistit Pietarin Spektaakkeli, Heikki Kuula ja MC Koo.

Seuraavat n. 30 live-esiintyjää julkaisemme alkuvuodesta, kunhan ehdimme ottaa kaikista heistä uudet valokuvat filmille.

Jos All Day ON! ei ole vielä tuttu, niin kyseessähän on All Day Agencyn oma urbaani vaihtoehtofestivaali. All Dayn kaksipäiväinen näkemys siitä, miltä 2020-luvun monimuotoinen ja elinvoimainen musiikkikenttä Helsingissä näyttää.

Ydinajatuksemme on luoda yhdessä artistiemme kanssa Helsinkiin All Dayn näköinen kevätjuhla, joka huokuu rakkautta ja intohimoa aitoon ja monimuotoiseen elävään musiikkiin. Haluamme tarjota artistiemme faneille kaupungin aidoimman, lähituotetuimman ja hinta-laatusuhteeltaan parhaan festivaalin.

Luvassa on jälleen isoja festivaalikeikkoja ja intiimejä klubikeikkoja Suvilahden täydeltä. Päivällä nautitaan musiikista enimmäkseen isossa teltassa ja kun kaupungin melurajoitukset tulevat illalla vastaan, bileet jatkuvat aina aamuneljään eri sisävenueissa.

Festivaali järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2019 ja siellä esiintyivät kaikki kynnelle kykenevät All Dayn artistit ja dj:t. Oli juuri sopivasti porukkaa ja ihmisillä tuntui olevan kivaa. Satoi toki ihan koko ajan, mutta onneksi oli katot kaikkien lavojen päällä. Tunnelmiin sopii palata viime kevään muistelovideon kautta.

Tervetuloa taas toukokuussa Suvilahteen nauttimaan 100% All Day -meiningistä!

 

2 päivän lipun saa 29.11.-1.12. Tiketin Black Friday -alennuksella hintaan 70 €. Sen jälkeen lippuja myydään jouluhintaan à 75 €. Normaalihintaiset liput (à 85 €) tulevat myyntiin tammikuussa seuraavan julkistuserän myötä.

Osta liput nyt: www.tiketti.fi/alldayon